Αισιόδοξος ενόψει της αυριανής «μάχης» της Μονακό με τη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Μπορεί να πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο η Μονακό δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που έψαχνε την προηγούμενη εβδομάδα, χάνοντας με 1-0 από τη «Γιούβε».

Οι Γάλλοι θα προσπαθήσουν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και να «κλέψουν» το εισιτήριο από την… Κυρία του ιταλικού πρωταθλήματος, με την επικράτηση τους να προσφέρεται σε απόδοση 3.40 στο πάμε στοίχημα.

Το έργο τους προβλέπεται δύσκολο, ωστόσο στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε ο Μπερμπάτοφ, εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος για την ομάδα του.

«Μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε πολύ καλή ομάδα. Η πρόκριση είναι στα… μέτρα μας και μπορούμε να την κατακτήσουμε. Το περιμένουμε το παιχνίδι και όλοι είμαστε αισιόδοξοι πως θα κάνουμε την ανατροπή και θα περάσουμε στην επόμενη φάση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βούλγαρος στράικερ.

Από την άλλη πλευρά ο Αρτούρο Βιδάλ αποκάλυψε για ποιο λόγο ζήτησε από τον Τέβες να αναλάβει εκείνος την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε ο Μοράτα.

Αισθάνθηκα αυτοπεποίθηση και για αυτό το λόγο ζήτησα από τον Καρλίτος (Τέβες) να πάρω τη μπάλα. Δεν έχει οριστεί κάποιος από τον πάγκο για να εκτελεί τα πέναλτι, οπότε ο παίκτης που αισθάνεται καλύτερα εκείνη τη στιγμή παίρνει την ευθύνη.

Έτσι έκανα και σκόραρα”, δήλωσε ο Αρτούρο Βιδάλ μετά το 1-0 επί της Μονακό ο Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος έδωσε έτσι τέλος στο σερί των δύο χαμένων πέναλτι που είχε φέτος με τη “βέκια σινιόρα”. Πρώτα στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική των ομίλων του CL και έπειτα κόντρα στην Τσεζένα για το πρωτάθλημα.

Θα καταφέρει η Γιουβέντους να πανηγυρίσει και πάλι τη νίκη;

Comments are closed.

Post Navigation