Ως ο ιδανικός αντικαταστάτης του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ λογίζεται από πολλούς ο Γιούργκεν Κλοπ, τώρα που ο Γερμανός ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Ντόρτμουντ.

Στην πλειοψηφία της άποψης για τον Κλοπ φαίνεται πως ανήκει και ο εμβληματικός, πρώην ποδοσφαιριστής των Λονδρέζων, Νάιτζελ Γουίντερμπερν, εφόσον βέβαια ο Αλσατός  αποφασίσει να πει «αντίο» το καλοκαίρι στους «κανονιέρηδες».

Όλα αυτά, ασφαλώς, στη θεωρία, αφού κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων αν τα χνώτα του Κλοπ και της Άρσεναλ (ενδεχόμενο νίκης με ανατροπή μετά το ημίχρονο απέναντι στην Τσέλσι προσφέρεται στο 29.00 στο πάμε στοίχημα) θα ταιριάξουν στην πράξη, σε περίπτωση που επέλθει «γάμος».

Το under στην αναμέτρηση ανάμεσα στην Άρσεναλ με την Τσέλσι προσφέρεται σε απόδοση 1.70 στις εταιρείες στοιχημάτων.

«Αν ο Αρσέν Βενγκέρ αποφασίσει να μεταφερθεί σε άλλο πόστο ή φύγει τελείως, τότε φυσικά και είναι ο Κλοπ ένας προπονητής που έχει όλα τα φόντα να ταιριάξει με τον τρόπο παιχνιδιού της Άρσεναλ και νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα συμφωνούν ότι θα είναι μία πολύ ταιριαστή επιλογή.

Ακούγεται καλό, ακούγεται σωστό, αν και νομίζω βέβαια ότι στην πράξη ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι ο προπονητής να έρθει και να δεις ποιοι παίκτες θα φύγουν, ποιοι θα έρθουν και πού θα τερματίσει η ομάδα» υπογράμμισε ο Γουίντερμπερν.

Το ενδεχόμενο, με τον Αρσέν Βενγκερ ακόμη στον πάγκο της, να κερδίσει η Άρσεναλ την Τσέλσι, για το αγγλικό πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή.

Comments are closed.

Post Navigation