Χιούστον Ρόκετς και ΛΑ Κλίπερς συναντιούνται στην έδρα των πρώτων στον πέμπτο ημιτελικό των δύο ομάδων για τα πλέι οφ της Δυτικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκονται πια οι Ρόκετς, που καλούνται να κερδίσουν, για να μειώσουν σε 3-2 τη σειρά και να διατηρήσουν ελπίδες για πρόκριση στους τελικούς της Δύσης.

Με 128-95 ηττήθηκαν οι σημερινοί γηπεδούχοι προχθές από τους αντιπάλους, αποτέλεσμα που ήρθε να προστεθεί στο εξίσου πολύ άσχημο γι’ αυτούς 124-99.

Στόχος τους για απόψε είναι ασφαλώς να παρουσιαστούν ανώτεροι, για να μην μπουν πρόωρο «αντίο» στη σειρά, με το ενδεχόμενο να υπερασπιστούν, ανεξαρτήτως τελικού σκορ, το στοιχηματικό χάντικαπ των 2.5 πόντων να προσφέρεται στο 1.90 στις στοιχηματικές εταιρείες.

Πολύ κοντά στην πρόκριση είναι, στην αντίπερα όχθη, οι Κλίπερς, που απέχουν πλέον ένα ροζ φύλλο από την πρόκριση στους τελικούς της Δυτικής Περιφέρειας.

Ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια, φάνηκε ότι, αυτήν τη στιγμή, είναι πολύ καλύτεροι από τους αντιπάλους τους και λογικά θα τα καταφέρουν, είτε σήμερα είτε σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια.

Θα κερδίσουν καλύπτοντας παράλληλα και το στοιχηματικό χάντικαπ των 2.5 πόντων;

Comments are closed.

Post Navigation