roloi2Παλιά ο κανόνας ήθελε τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι να φοριούνται στις βραδινές εμφανίσεις. Οι περισσότερες κυρίες μάλιστα τα διάλεγαν στο κλασικό μαύρο ή κόκκινο χρώμα, ενώ δεν ήταν λίγες εκείνες που προτιμούσαν το σατέν ή γενικότερα το υφασμάτινο λουράκι. Τα χρυσά, σε κίτρινο, ροζ ή λευκό χρυσό, ήταν στη μόδα ακόμη πιο παλιά διατηρώντας όμως- ακόμη και σήμερα- τη διαχρονική αξία τους. Από αυτά ξεχώριζαν εκείνα με το περίτεχνο, καλοδουλεμένο στο χέρι λουράκι, που θύμιζαν περισσότερο κόσμημα παρά ρολόι.

Με τον καιρό το γυναικείο ρολόι με λουράκι απέκτησε έναν πιο σπορ χαρακτήρα και ενδείκνυται για ντύσιμο, με τα ρολόγια μπρασελέ να έχουν την τιμητική τους στις επίσημες περιστάσεις.
Σήμερα πλέον η μόδα έχει απλοποιηθεί και ένα στιλάτο ρολόι ταιριάζει παντού και πάντα! Αρκεί να έχει την προσωπικότητά του, να σας εκφράζει και να συνδυάζεται έξυπνα. Τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι μάλιστα είναι πολύ περισσότερο στη μόδα από ό, τι εκείνα με το μπρασελέ. Ειδικά αν πρόκειται για χοντρό λουράκι.

Ανεξαρτήτως ηλικίας, στιλ αλλά και καθημερινού τρόπου ζωής τα γυναικεία ρολόγια με λουράκι είναι στη μόδα! Κάθε μέρα, όλη μέρα, σε κάθε περίσταση! Μας αρέσουν γιατί τα φοράμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και χάρη στην ποικιλία που υπάρχει, διαλέγουμε αυτό που τελικά γίνεται το αγαπημένο μας αξεσουάρ. Το ρολόι αποκτάει και στιλιστική, εκτός από χρηστική, αξία ως αξεσουάρ.

Διαλέξτε ένα ρολόι με αδιάβροχο και από υλικό καουτσούκ λουράκι, ώστε να μη χρειάζεται συχνά αλλαγή. Προτιμήστε το σε έντονο χρώμα, όπως είναι το λαχανί, το φούξια, το μοβ, το κίτρινο ή το γαλάζιο και δώστε στιλ σε κάθε σας εμφάνιση μόνο με το συγκεκριμένο αξεσουάρ! Βάλτε το αγαπημένο σας τολμηρό χρώμα σε ρολόι…

Σε περίπτωση ευαισθησίας στο δέρμα, προτιμήστε το γνήσιο δέρμα.

Αν έχετε λεπτό χέρι δοκιμάστε ένα γυναικείο ρολόι με λεπτό λουράκι για να σας δώσει όγκο. Στην αντίθετη περίπτωση, φορέστε ένα ρολόι με μεγαλύτερο λουράκι και καντράν για να κολακεύει περισσότερο. Τονίζουμε βέβαια πως το ρολόι είναι ένα αξεσουάρ της μόδας που δε γνωρίζει ηλικία, φύλο, φυσική κατάσταση και κιλά.

Αποφύγετε να το φορέσετε με πολλά αξεσουάρ στο ίδιο χέρι, εκτός αν πρόκειται για σπορ, χρωματιστό ρολόι από καουτσούκ που του ταιριάζει ένα πιο
στιλ με πολλά, λεπτά βραχιολάκια από κλωστές, πέτρες ή δέρμα. Το ίδιο εύκολα συνδυάζεται και ένα ρολόι με λουράκι σε ταμπά ή μαύρο, αρκεί να είναι πιο σπορ ή έστω με διπλό λουράκι που δένει στον καρπό ώστε να φαίνεται ανάμεσα στα υπόλοιπα αξεσουάρ,  που φοράτε.

Comments are closed.

Post Navigation