photo55Η δαντέλα αποτελεί μία κλασική και φινετσάτη επιλογή. Παλαιότερα την είχαμε στο μυαλό μας ως ένα πολύ επίσημο ύφασμα, που δε μπορούσε να φορεθεί εύκολα όλες τις ώρες και έτσι οι περισσότερες γυναίκες την επέλεγαν για πολύ συγκεκριμένες εμφανίσεις. Σήμερα, με το mix& match τόσο σε χρώματα όσο και σε υφάσματα πλέον, η δαντέλα μπαίνει στην καθημερινότητά μας και δίνει μία επιπλέον θηλυκότητα στο στιλ μας.

Μπορεί να γίνει και ροκ!

Όχι, οι δαντελένιες γυναικείες μπλούζες δεν αποπνέουν μόνο αθωότητα και ρομαντισμό. Το ύφασμα της δαντέλας μπορεί να δώσει επίσης ένα πιο ροκ και σέξι attitude. Αναλόγως πως θα τη συνδυάσετε… Διαλέξτε ένα τζιν με σκισίματα ή ένα σκούρο τζιν σορτσάκι. Φορέστε τη με το μαύρο κολάν σας, με τα πιο ροκ δερμάτινα ή με αλυσίδες αξεσουάρ σας και με μαύρα πέδιλα/ σανδάλια.

DoitlikeChanel

Ο διάσημος οίκος μόδας χρησιμοποιεί πολύ τη δαντέλα ως υλικό και κυρίως στις μπλούζες. Σε ζιβάγκο με παρτούς ώμους, με κοντό ή τρουακάρ μανικάκι, σε λευκό ή μαύρο, η δαντελένια γυναικεία μπλούζα θυμίζει… Chanel!

Χειμώνα ή καλοκαίρι;

Παρόλο που η δαντέλα θεωρείται ένα «βαρύ» ύφασμα, φοριέται και το καλοκαίρι. Προτιμήστε μία μπλούζα σε παλ αποχρώσεις όπως είναι το κίτρινο, το σιέλ, το φιστικί ή το ροζ και συνδυάστε το με την καλοκαιρινή ψηλόμεση φούστα σας ή το κοντό σορτσάκι.

Επιπλέον tips

·         Αποφύγετε το καλοκαίρι το συνδυασμό με δερμάτινα ρούχα.

·         Φορέστε τη χωρίς φόδρα στις βραδινές εμφανίσεις.

·         Αποφύγετε τη μαύρη δαντελένια μπλούζα τις πρωινές ώρες.

·         Συνδυάστε τη με μία pencil φούστα και κλασικά, κομψά αξεσουάρ και παπούτσια για ένα ιδιαίτερο officelook.

·         Δοκιμάστε τη μ’ ένα απλό ρούχο από κάτω και όχι πάλι με δαντέλα.

·         Διατηρήστε ένα μακιγιάζ σε nudeή στις πιο girlyαποχρώσεις του ροζ.

Comments are closed.

Post Navigation