Και τις τελευταίες της μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στα τελικά του Euro 2016 απώλεσε η Εθνική Ελλάδας.

Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε και από τη Φινλανδία, με 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», εξακολουθεί να μην έχει σκοράρει σε εντός έδρας αναμέτρηση για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του ερχομένου καλοκαιριού και προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της.

Το σύνολο του Κώστα Τσάνα πάντως δεν ήταν αρνητικό, ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, και ο υπηρεσιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας (προσφέρεται στο 3.50 στα προγνωστικά over για να μείνει στην ισοπαλία τη Δευτέρα με τη Ρουμανία) προσπαθεί να κρατήσει τα όποια θετικά στοιχεία είδε να παρουσιάζουν οι παίκτες του.

«Όταν χάνεις λυπάσαι. Αλλά έχει σημασία ο τρόπος και σήμερα μπορεί να είμαστε πικραμένοι, αλλά δείξαμε ότι κάτι προσπαθούμε να αλλάξουμε. Η εικόνα των παικτών μου έβγαλε μια υγιή αντίδραση. Με τις υπάρχουσες συνθήκες προσπαθούμε να βρούμε τρόπους για να αλλάξουμε κάτι.

Θεωρώ ότι μέσα από τις ήττες, ο προπονητής πρέπει να βρίσκει και τα θετικά. Είμαι αισιόδοξος ότι αυτοί οι παίκτες είναι οι ίδιοι που θα δώσουν τη λύση. Σήμερα χάσαμε, αλλά νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών» δήλωσε ο Τσάνας.

Τη Δευτέρα η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Ρουμανία και προσφέρεται στο 5.75 για πάρει την πρώτη της νίκη, τη στιγμή που το ενδεχόμενο να ηττηθεί για ακόμη μια φορά προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Comments are closed.

Post Navigation