Να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να κάμψει την αντίσταση της Φιορεντίνα θα επιδιώξει απόψε η Σεβίλλη στον ημιτελικό του Europa League.

Οι γηπεδούχοι μετρούν έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην έδρα τους έως τώρα στη φετινή παρουσία τους στην Ευρώπη, με το ενδεχόμενο να κάνουν το 7/7 να προσφέρεται σε απόδοση 1.80 στο στοίχημα.

Υποδεχόμενοι τη Ρεάλ Μαδρίτης στο τελευταίο παιχνίδι τους ηττήθηκαν με 3-2, δίνοντας τέλος σε ένα αήττητο σερί τελευταία.

Με τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στους επτά πιο πρόσφατους αγώνες τους, βρίσκονται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση, με το ενδεχόμενο να είναι η πρώτη ομάδα που θα βρει δίχτυα απόψε να προσφέρεται στο 1.50.

Η Φιορεντίνα από την άλλη θα προσπαθήσει να… φρενάρει τη Σεβίλλη στην έδρα της, θέλοντας να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την παρουσία της στον τελικό του Europa League.

Κόντρα στην Τσεζένα δε δυσκολεύτηκε, κερδίζοντας με 3-1 μπροστά στο κοινό της σε αγώνα της Serie A, με το ενδεχόμενο και απόψε πάνω από 2.5 γκολ μόνη της να προσφέρεται στο 1.90.

Αυτή η νίκη ήταν σημαντική γιατί έσπασε το αρνητικό σερί των τεσσάρων διαδοχικών ηττών των «βιόλα», οι οποίοι ευελπιστούν να «κλέψουν» το τρίποντο και στην Ισπανία και να πάρουν μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού ημιτελικού, με την επικράτηση τους να προσφέρεται στο 4.75.

Comments are closed.

Post Navigation