Στη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του, έμελε να ζήσει ο Άρης μια από τις χειρότερες σελίδες της ιστορίας του, αφού μετά την ήττα σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, γνώρισε και μαθηματικά τον υποβιβασμό, για τρίτη φορά στην Ιστορία του (σεζόν 1996/97 και 2004/05 οι προηγούμενες). Λόγω της οικονομικής κατάστασης στην ομάδα, όπως όλα δείχνουν δύσκολα να πέσει στη Football League, αλλά θα ακολουθήσει το δρόμο της ΑΕΚ και θα υποβιβαστεί στη Football League II (Γ’ Εθνική).

Με παιδικά λάθη στην άμυνα για ακόμη ένα ματς, δέχθηκε δύο εύκολα γκολ στο πρώτο μέρος (28’, 30’) και στη συνέχεια δεν κατάφερε να αντιδράσει, πέρα από δύο ευκαιρίες που είχε στα πρώτα λεπτά της επανάληψης. Έτσι έμεινε στους 20 βαθμούς, ενώ λίγο νωρίτερα Βέροια και Πλατανιάς είχαν κερδίσει Ξάνθη και Λεβαδειακό αντίστοιχα, αφήνοντας τους Θεσσαλονικείς 11 βαθμούς πίσω, 3 αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Και όλα αυτά μια ημέρα μετά από τη μεγάλη εκδήλωση για τα 100 χρόνια της ομάδας στο NickGalisHall (Αλεξάνδρειο Μέλαθρον), η οποία όπως φάνηκε δεν ενέπνευσε το ποδοσφαιρικό τμήμα να δώσει τη μάχη ως το τέλος.

Comments are closed.

Post Navigation